OVER MIJ

Hi, ik ben Jaline, maar dat had je vast al begrepen 🙂 Zo tussen ons gezegd heb ik hier dus echt een hekel aan, iets over mezelf schrijven. Ik heb liever dat je even langskomt om te kletsen. Maargoed, speciaal voor jou, om je op je gemak te stellen, even iets over mij.

 

Nadat mijn opleiding voor interieuradviseur was afgerond was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd alleen maar groter toen ik werd aangenomen als stageslaaf bij Comnou! en later Adventure Design.

 

UNIEK

De leukste uitdaging in dit vak is een uniek product maken, elke keer opnieuw. Het scheelt dat de mensen waarmee ik mij omring ook erg uniek zijn. Hier haal ik dan ook zeker mijn inspiratie uit! Ook heb ik mogen stagelopen bij Huis van Belle. Een unieke kans waar ik leerde hoe je van betekenis kan zijn.

 

HERKENNING

Stel nou dat je op kantoor komt, hoe herken je me dan? De kans is groot dat ik mijn zoveelste kopje thee aan het drinken ben, heel hard aan het meezingen met de radio, in een deuk lig, aan het kletsen ben of misschien gefocust aan het werk ben….

 

NIEUWSGIERIG?

Mijn leeftijd? Oud genoeg om ervaring te hebben, nog jong genoeg om mee te groeien en me nog verder te ontwikkelen. Van meditatie Muilwijk tot Wordnerd, van stageslaaf tot overenthousiast, en alles ertussenin, dat ben ik. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs voor een kopje thee (of drie).